بهداشت محیط
معرفی واحد:
بهـداشـت محیـط عبارت اسـت از کنتـرل عواملى از محیط زندگى که به گونه اى بر روى سلامت جسمى، روانى و اجتماعى انسان تاثیر مى گذارند.
ارتقاء سلامت و نقش مؤثر کنترل عوامل محیطی در آن از مباحثی بوده که از گذشته دور سیستمهای بهداشتی و درمانی به دنبال آن بوده اند. در این بین استانداردهای محیط سالم و تبیین شرایط زیست محیطی مطلوب جهت ارتقاء سلامت از وظایف و رسالتهای اصلی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی به شمار می رود.
معرفی مسئول واحد: رضا عباسی
مدرک تحصیلی :
کارشناسی مهندسی بهداشت محیط
کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
سابقه کار: 22 سال
کارشناسان :
نام و نام خانوادگی |
رشته و مقطع تحصیلی |
عنوان پست سازمانی |
سحر بیاتی |
کارشناس بهداشت محیط |
کارشناس بهداشت محیط ستاد |
حسین جواهری |
کاردان بهداشت محیط |
کارشناس آزمایشگاه آب |
کوثر خانی |
کارشناس بهداشت محیط |
بازرس مرکز جامع سلامت زاویه |
اکرم مقدسی |
کارشناس بهداشت محیط |
بازرس مرکز جامع سلامت مامونیه |
مهدی شجاعی شیخی |
کارشناس بهداشت حرفه ای |
بازرس مرکز جامع سلامت مامونیه |
فهیمه امینی بیات |
کارشناس بهداشت حرفه ای |
بازرس مرکز جامع سلامت خشکرود |
شرح وظایف:
تشکیل مرتب شورای بهداشت و پیگیری های مربوطه
شرکت در کمیسیون نظارت شهرستان
نظارت بر اجرای صحیح و کامل سیاستهای کشوری و منطقه ای بهداشت محیط
نظارت بر عملکرد واحدهای تابعه و اخذ آمار و عملکرد، جمع بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات و ارسال بازخورد به آنها
آموزش مداوم به گروه های هدف، تشکیل و برگزاری کارگاه های آموزشی
کنترل و نظارت بهداشتی کلیه اماکن و مراکز مشمول و غیر مشمول قانون مواد خوردنی، آرایشی و بهداشتی، بهداشت محیط بیمارستان ها، مراکز آموزشی، تربیتی و ...
تهیه و نظارت بر اجرای برنامه عملیاتی بهداشت محیط
نظارت و بازدید مستمر از واحدهای تابعه
مشارکت در اجرای قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایش و بهداشتی
کنترل و نظارت بر پایش عوامل محیطی با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل و آزمایشگاهی
مشارکت در شناسایی و کنترل طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا
نظارت بر اجرای صحیح جمع آوری و دفع مواد زاید جامد
شناسایی و نظارت بر مشکلات بهداشت محیطی منطقه و رسیدگی به شکایات مرتبط
نظارت و کنترل بهداشتی سیستم های انتقال، تصفیه و توزیع آب آشامیدنی، جمع آوری و تصفیه فاضلاب
بر نامه ریزی جهت انجام نمونه برداریهای آب و مواد غذایی و ارسال آنها به آزمایشگاه و پشتیبانی فنی و تجهیزاتی لازم
. ارتقاء سطح خدمات بهداشتی کشور
اهداف:
. توسعه و تشدید کنترل بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع و فروش و نگهداری مواد غذایی
توسعه عملیات بهداشت محیط در روستاها
. توسعه فعالیت های مربوط به تأمین آب آشامیدنی سالم در روستاها
شرح وظایف کارشناس آزمایشگاه :
استریل کردن ظروف شیشه ای از قبیل شیشه های نمونه برداری؛ پیپت و ...
تحویل گرفتن نمونه های ارسالی از مراکز و کشت دادن آنها
تهیه محیط کشت لاکتوز-برلیانت گرین و E.C
نوشتن جواب آزمایشات و تحویل به موقع آنها به مراکز
|